Yuehua kaala cooler kotak pabrik

Minuhan paménta tumuwuh tina kotak cooler rotomolded sahiji pasar global, dina bulan Oktober 2019, Yuehua kaala pabrik kotak cooler.

Kami salawasna dipake dina perbaikan sistem suplai sarta manajemén, nyadiakeun hiji Solusi Cool komprehensif pikeun konsumén urang

tt


Pos waktos: Nov-13-2019