Tentang Kami

YUEHUA nyaéta parusahaan profésional anu husus dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual drinkwares stainless steel kalawan sajarah leuwih ti 14 taun. Pabrik urang nyertakeun 50, 000 méter pasagi sarta padamelan leuwih ti 400 pagawé. Urang dilengkepan paling mesin nu canggih non-buntut vakum, mesin beberesih ultrasonic, mesin polishing debu-gratis, garis otomatis-ngalukis, laser percetakan mesin, botol kaca mesin dorming otomatis jeung saterusna. Kapasitas produksina taunan urang nyaeta 30 jutaan vakum botol stainless steel. Pabrik kaliwat ISO9000 sistem manajemen kualitas, ISO14001 enviromental sertifikasi sistem manajemen. OHSAS18000 Heath Mikrobiologi sarta sertifikasi sistem manajemen kaamanan.

YUEHUA geus salawasna geus disetir ku pamundut pangadeg urang pikeun neraskeun inovasi sarta pamutahiran konstan produk jeung prosés urang. Unggal produk YUEHUA dirancang, dijieun na disebarkeun dimaksudkeun pikeun kaséhatan pamakéna kami 'na ogé-mahluk dina pikiran. Tujuanana kami geus nyadiakeun cageur, kaamanan, jeung solusi nginum tinggi-grade ka konsumén global.

CCC (2)
CCC (1)
CCC (3)