YUEHUA

geus salawasna geus disetir ku pamundut pangadeg urang pikeun neraskeun inovasi sarta pamutahiran konstan produk jeung prosés urang.
Produk unggal YUEHUA dirancang

DD

Tentang Kami

YUEHUA nyaéta parusahaan profésional anu husus dina ngarancang, manufaktur jeung ngajual drinkwares stainless steel kalayan leuwih ti 14 taun pabrik history.Our nyertakeun 50, 000 méter pasagi sarta padamelan leuwih ti 400 pagawé. Urang dilengkepan mesin paling canggih non-buntut vakum, ultrasonic beberesih machiness, mesin polishing debu-gratis, garis otomatis-ngalukis, percetakan mesin laser, botol kaca mesin dorming otomatis jeung saterusna. kapasitas produksina taunan urang nyaeta 30 jutaan vakum botol stainless steel. pabrik kaliwat ISO9000 sistem manajemen kualitas, ISO14001 enviromental sertifikasi sistem manajemen. OHSAS18000 Heath Mikrobiologi sarta sertifikasi sistem manajemen kaamanan.

Produk kami

News kami

kamar sample anyar Yuehua urang dijieun

kamar sample anyar Yuehua urang dijieun

As our team is growing stronger, this October we moved into our new office and established a new sample room. Yuehua is always welcome for your visiting!

Yuehua kaala cooler kotak pabrik

Yuehua kaala cooler kotak pabrik

To meet the growing demand of rotomolded cooler box of global market, in October 2019, Yuehua acquired a cooler box factory. We are always working on the improvement of the supply system and management, to provide a comprehensive Cool Solution for our customers

mitra

  • t
  • e
  • r
  • q
  • y
  • 1
  • w
  • 2