Rreth nesh

YUEHUA është një kompani profesionale që e specializuar në projektimin, prodhimin dhe shitjen e drinkwares çelik me më shumë se 14 vjet histori. Fabrika jonë mbulon 50, 000 metra katrorë dhe të punësuar më shumë se 400 punëtorë. Ne pajisur me më të përparuara jo-bisht makina vakum, makina tejzanor pastrim, makina lustrim pa pluhur, linjat e auto-pikturë, shtypjen lazer makina, shishe qelqi makinave automatike dorming dhe kështu me radhë. Kapacitet vjetor të prodhimit tonë është 30 shishe çelik inox vakum miliona. Fabrika ka kaluar ISO9000 sistemit të menaxhimit të cilësisë, ISO14001 Mjedisit sistemit të menaxhimit të certifikimit. OHSAS18000 shkurre profesionale dhe sistemit të menaxhimit të certifikimit të sigurisë.

YUEHUA ka qenë gjithmonë e shtyrë me kërkesë të themeluesit tonë për risi dhe përmirësimin e vazhdueshëm të produkteve dhe proceseve tona të vazhdueshme. Çdo produkt YUEHUA është projektuar, prodhuar dhe shpërndarë me qëllim për shëndetin e konsumatorëve tanë dhe mirëqenien në mendje. Qëllimi ynë është që të sigurojë të shëndetshme, sigurinë, dhe zgjidhje të pijshëm të lartë të keq për konsumatorët globale.

ccc (2)
ccc (1)
ccc (3)