за нас

Yuehua е професионална компанија која специјализирана за проектирање, производство и продажба на drinkwares нерѓосувачки челик, со повеќе од 14 години историја. Нашата фабрика покрива 50, 000 квадратни метри и вработени повеќе од 400 работници. Ние опремен со најсовремени не-опашка вакуум машини, ултразвучно чистење машини, прашина машини за полирање, авто-сликарство линии, ласерски машини за печатење, стакло шише автоматски dorming машини и така натаму. Нашиот годишен капацитет на производство е 30 милиони вакуум шишиња од нерѓосувачки челик. Фабриката има положено ISO9000 квалитетен менаџмент систем, ISO14001 животната менаџмент систем за сертификација. OHSAS18000 професионални Хит и сертификација за управување со безбедноста на системот.

Yuehua отсекогаш бил управуван од страна на барање на нашите основачот за продолжување на иновации и постојано подобрување на нашите производи и процеси. Yuehua секој производ се дизајнирани, произведени и дистрибуирани со цел за здравјето на нашето потрошувачите и благосостојба во умот. Нашата цел е да се обезбеди здрава, безбедност, како и високо-одделение решенија за пиење за глобалната потрошувачите.

ccc (2)
ccc (1)
ccc (3)