YUEHUA

wis mesthi wis mimpin dening request ngedegaken kita kanggo terus inovasi lan dandan pancet produk lan pangolahan kita.
Produk Saben YUEHUA dibangun

dd

Babagan awake dhewe

YUEHUA perusahaan profesional sing specialized ing ngrancang, Manufaktur lan sade drinkwares stainless steel karo luwih saka 14 taun pabrik history.Our isine 50, 000 meter lan karyawan luwih saka 400 buruh. We dilengkapi mesin paling majeng non-buntut vakum, ultrasonik reresik machiness, mesin polishing bledug-free, garis otomatis lukisan, Printing mesin laser, botol kaca mesin dorming otomatis lan ing. kapasitas produksi taunan Kita 30 yuta vakum gendul stainless steel. pabrik wis liwati ISO9000 sistem manajemen kualitas, ISO14001 enviromental sertifikat sistem manajemen. OHSAS18000 galih sae lan leres komunikasi lan sertifikat sistem manajemen keamanan.

Products kita

News kita

kamar sampel anyar Yuehua kang ditetepake

kamar sampel anyar Yuehua kang ditetepake

As our team is growing stronger, this October we moved into our new office and established a new sample room. Yuehua is always welcome for your visiting!

Yuehua angsal Cooler kothak pabrik

Yuehua angsal Cooler kothak pabrik

To meet the growing demand of rotomolded cooler box of global market, in October 2019, Yuehua acquired a cooler box factory. We are always working on the improvement of the supply system and management, to provide a comprehensive Cool Solution for our customers

partners

  • t
  • e
  • r
  • q
  • y
  • 1
  • w
  • 2